Figueretas

Figueretas is eigenlijk een buitenwijk van Ibiza-Stad en ligt tussen Ibiza-Stad en Playa d’En Bossa in. Het is een populair vakantieoord met diverse faciliteiten.

Figueretas is geliefd zowel bij toeristen als bij de plaatselijke bevolking. Langs de kust loopt een promenade waaraan een grote hoeveelheid cafés, bars en restaurants gevestigd is. Op de promenade staan ‘s avonds stalletjes van schilders, tekenaars en andere kunstenaars, die hun werk proberen te verkopen en waar u ter plekke een tekening van uzelf kunt laten maken. Hier vindt u ook diverse winkels, evenals aan de weg die achter de promenade loopt. Van Figueretas kunt u een leuke wandeling over de promenade maken van ongeveer 30 minuten (2 km) naar Playa d’En Bossa. Dit is vooral ’s avonds leuk. Ook Ibiza-Stad bereikt u wandelend in circa 30 minuten (1,5-2 km) of in slechts 5 minuten met de auto.

Strand

Voor het centrale gedeelte van de wijk ligt het strand van Figueretas, dat zo’n 100 meter lang is en 50 meter breed. Achter het strand ligt de promenade met daarachter verschillende hotels en appartementencomplexen. Op het strand kunt u ligstoelen en parasols huren en voor een verfrissing kunt u terecht bij de diverse bars en cafés aan de promenade.

Foto’s van Figueretas

Populaire accommodaties in Figueretas

Mar y Playa I & II 8.1
1 aanbieder
vanaf €496
Ibiza Playa 8.1
6 aanbieders
vanaf €422
THB Los Molinos 8.1
7 aanbieders
vanaf €460

Bekijk alle 12 accommodaties in Figueretas

Ligging