Playa d’En Bossa

Circa 5 km ten westen van Ibiza-Stad ligt Playa d’En Bossa. Bij de badplaats ligt het langste strand van Ibiza met daarachter een groot aantal bars, restaurants en accommodaties.

Playa d’En Bossa is een zeer druk bezocht vakantieresort op slechts 5 km van Ibiza-Stad en ook op slechts circa 5 km van het vliegveld, waardoor regelmatig vliegtuigen laag over het resort komen vliegen. Het strand van Playa d’En Bossa is het langste zandstrand van Ibiza, waarvan vooral het zuidelijke gedeelte populair is bij jongeren. Op en langs het strand vindt u allerhande entertainment, van restaurants, bars en cafés tot kinderspeelplaatsen met trampolines en springkussens. Ook zijn op het strand diverse watersportfaciliteiten aanwezig.

Uitgaansleven

Het zuidelijk gedeelte van het strand van Playa d’En Bossa is vooral bekend vanwege twee zeer populaire uitgaansgelegenheden die hier gevestigd zijn, namelijk club Space en strandbar Bora-Bora. Overdag is Bora-Bora the place to be voor een dag vol zon, zee, strand, goede muziek en verfrissende drankjes. ’s Avonds vormt Space het decor voor de grootste clubavonden van Playa d’En Bossa. Naast deze twee bekende uitgaansgelegenheden vindt u in Playa d’En Bossa nog een overvloed aan cafés en bars, waaronder Engelse pubs en Duitse Biergartens.

Aquamar

Behalve een levendige clubcultuur heeft Playa d’En Bossa ook op ander gebied vermaak te bieden. Zo vindt u achter het strand het waterpretpark Aquamar. Het park heeft verschillende zwembaden met allerlei glijbanen en waterattracties. U kunt een hele dag in Aquamar doorbrengen. Heeft u even genoeg water gezien, dan kunt u plaatsnemen bij één van de picknickplaatsen of in één van de vele cafés of restaurants een hapje gaan eten.

Foto’s van Playa d’En Bossa

Populaire accommodaties in Playa d’En Bossa

Fergus Style Bahamas 8
7 aanbieders
vanaf €596
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa 8.1
7 aanbieders
vanaf €920
Torre del Mar 8.4
5 aanbieders
vanaf €648

Bekijk alle accommodaties in Playa d’En Bossa

Ligging