Entertainment op Ibiza

Attractieparken kent Ibiza niet, wel kunt u allerhande waterpret beleven in de twee waterparken van het eiland en kinderen zijn uren zoet in de diverse speelparken.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Ibiza zijn twee waterparken te vinden, Aguamar in Playa d’en Bossa en Aqualandia in Talamanca. Aguamar is een groot park met veel verschillende soorten glijbanen, een groot zwembad en meerdere kleinere baden. De glijbanen verschillen van heel hoog en steil voor jongeren en volwassenen tot kleine, bochtige glijbanen voor de kleintjes. Op het park zijn enkele horecagelegenheden, waar u kunt eten, maar u kunt ook uw eigen lunch meenemen en deze nuttige op één van de picknicktafels. Aqualandia in Talamanca is veel kleiner dan Aguamar en richt zich vooral op gezinnen met kinderen. U vindt hier diverse kleineren glijbanen en weinig spannende glijbanen voor (jong)volwassenen. Het park is een ideaal dagje uit met de kinderen. Ook hier zijn restaurants en picknickplaatsen, waar u tussendoor een hapje kunt eten en wat kunt drinken.

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ibiza heeft geen attractieparken, maar wel zijn in de meeste badplaatsen speelparken met diverse speeltoestellen en attracties voor kinderen te vinden. De grootste speelparken vindt u in Playa d’en Bossa, San Antonio en Cala Llonga. Het park in Playa d’en Bossa heeft draaimolens en springkussens en in alle speelparken vindt u trampolines, glijbanen en klimtoestellen. Het speelpark van Cala Llonga ligt op het strand. In San Antonio maken een kleine kermis en een minikartbaan deel uit van het speelpark.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Ibiza zijn twee kartbanen te vinden, één in Sant Antoní en één op de weg tussen Ibiza-Stad en Santa Eulalia. Go Karts Santa Eulalia biedt mogelijkheden voor kinderen vanaf drie jaar oud. De baan is meer dan 300 meter lang en in de cafétaria kunt u terecht voor een drankje en een snack. De kartbaan bij San Antonio heeft mogelijkheden voor kinderen vanaf vier jaar. In het zomerseizoen is de baan van 10 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s avonds geopend. Beide banen hebben enkele speelmogelijkheden voor kinderen, zoals een trampoline.